Kaivokatu 6-8, Helsinki, Kluuvi

Kaivokatu 8, Torni

Kaivokatu 8

Kluuvi, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
Tämä moderni vuonna 2011 rakennettu toimistotorni sijaitsee Citycenterin liike- ja toimistokeskuksen sisäpihalla aivan Helsingin sydämessä. Toimistotiloista on upeat näkymät keskustan kattojen ylle sekä Citycenterin sisäpihalle.

Toimistotalo on Helsingin päärautatieaseman ja Stockmannin välissä kaupungin parhaiden kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Aluetta palvelevat kaupungin julkiset pysäköintihallit ja pyöräilijöille on tarjolla lukittu säilytystila. Rautatieasemalle, Kampin kaukoliikenteen bussiterminaaliin ja Forumin kauppakeskukseen pääsee kuivin jaloin kävelytunneleita pitkin.

Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja neuvottelukeskuksia.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat pienen kävelymatkan päässä. Kaivokatu 8 läheltä löytyy useita eri pysäköinti-mahdollisuuksia kuten P-Eliel, autoparkki WTC ja Forum-P. Pyörän voi jättää työpäivän ajaksi turvallisesti pyöräparkkiin

Palvelut

Ydinkeskustan kattavat palvelut.

Pysäköinti

Kaivokatu 8 läheltä löytyy useita eri pysäköinti-mahdollisuuksia kuten P-Eliel, autoparkki WTC ja Forum-P. Pyörän voi jättää työpäivän ajaksi turvallisesti pyöräparkkiin.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 9. kerros

  Vapautuu 1.6.2022; Hyväkuntoinen toimistotila Citycenterin korkeimmalla kohdalla. Upeat näkymät kattojen yli.
  • Pinta-ala

   570 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 8. kerros

  Vapautuu 1.1.2023; Siisti valoisa hybriditoimisto jossa isoista ikkunoista tulee paljon luonnon valoa sisään.
  • Pinta-ala

   493.5 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 9 570 m2 Vapaa Vapautuu 1.6.2022; Hyväkuntoinen toimistotila Citycenterin korkeimmalla kohdalla. Upeat näkymät kattojen yli.
Toimistotila 8 493.5 m2 Vapaa Vapautuu 1.1.2023; Siisti valoisa hybriditoimisto jossa isoista ikkunoista tulee paljon luonnon valoa sisään.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki